FAQ

Veel Gestelde Vragen

Als je een vraag hebt die je hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

We bieden verschillende oplossingen voor je persoonlijke website of bedrijfswebsite. Afhankelijk van je wensen qua design en functionaliteit kunnen we je een complete oplossing bieden tegen een scherpe prijs.

Webdesign verwijst naar het creatieve en visuele aspect van een website. Het omvat het ontwerpen van de lay-out, kleuren, typografie, afbeeldingen en algemene esthetiek van een website. Webdesigners richten zich op het creëren van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring. Ze zorgen ervoor dat de website er visueel aantrekkelijk uitziet, de merkidentiteit weerspiegelt en gemakkelijk te navigeren is.

Webontwikkeling heeft betrekking op het technische aspect van het bouwen en implementeren van een website. Dit omvat het schrijven van de code die nodig is om de website goed te laten functioneren. Webontwikkelaars werken met programmeertalen zoals HTML, CSS, JavaScript en backend-talen zoals PHP, Python of Ruby. Ze zijn verantwoordelijk voor het implementeren van interactieve elementen, functionaliteit, databases en andere technische aspecten van een website.

Kort samengevat, webdesign richt zich op het uiterlijk en de gebruikerservaring van een website, terwijl webontwikkeling zich richt op de technische infrastructuur en functionaliteit ervan. Deze twee disciplines werken vaak samen om een complete en goed functionerende website te creëren.

Afhankelijk van je behoeften, voor een eenvoudig webdesign dat statisch is en informatie over jou en/of je bedrijf bevat, rekenen we tussen 50 en 499, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de pagina's. We raden je aan contact met ons op te nemen voor een offerte

We bieden webdesign op maat en full stack oplossingen, maar ook templates / CMS. Afhankelijk van je wensen en budget kunnen we samen met jou de beste oplossing vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie en vragen.

De duur van een project hangt af van de complexiteit, voor een full stack oplossing kan het tot 2 weken duren en voor een enkel statisch ontwerp dat alleen informatie over jou en/of je bedrijf bevat maximaal 3 dagen.

Ja, we bieden een herontwerp/wijziging van een bestaande website of de bouw van een geheel nieuwe website met de nieuwste beschikbare technologie voor meer responsiviteit en functies.

Ja, wij bieden volledige e-commerce oplossingen voor je webshop, een geweldig ontwerp met alle benodigde functies: iDeal (en verschillende betaalmethoden), koeriers (PostNL, DPD, DHL), fulfilment en nog veel meer.

Ja, wij kunnen zeker helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat de websites die we ontwerpen en ontwikkelen, goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Dit omvat het implementeren van relevante trefwoorden, het optimaliseren van metatags, het verbeteren van de laadsnelheid van de website en het zorgen voor een goede structuur van de inhoud. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw website beter vindbaar is in zoekresultaten, wat kan leiden tot meer organisch verkeer en een grotere online zichtbaarheid voor uw bedrijf.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om door derden ontwikkelde tools en services te integreren in de websites die we maken. We begrijpen dat verschillende bedrijven unieke behoeften hebben als het gaat om functionaliteit en features op hun websites. Daarom werken we graag samen met externe tools en diensten om aan die specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het integreren van betalingsgateways, boekingsmodules, analytics-tools of andere services, we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos in uw website geïntegreerd kunnen worden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw website de functionaliteit heeft die nodig is om uw zakelijke doelen te bereiken

Ja, wij bieden doorlopend onderhoud en ondersteuning aan voor de websites die we ontwikkelen. We begrijpen dat een website na de lancering regelmatige aandacht en updates nodig heeft om optimaal te blijven presteren. Ons team staat klaar om eventuele technische problemen op te lossen, updates uit te voeren voor software en plugins, en eventuele wijzigingen of aanpassingen aan de inhoud door te voeren. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw website veilig, up-to-date en functioneel blijft, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf zonder zich zorgen te hoeven maken over technische aspecten. Ons ondersteuningsaanbod kan variëren, dus we bespreken graag de specifieke details met u om ervoor te zorgen dat u de juiste mate van onderhoud en ondersteuning ontvangt die past bij uw behoeften.